בריאות הציבור תזונה


 

 
האם ידעת שצריכת המזון שלך משפיעה על הPH בגופך?
[תוצאות]

עצומה
 
פירות מרוססים

כולבוטק תעשיית דגים קפואים

ארוחות בוקר בבית מלון

דף הבית >> מתכוני בריאות >> מאכלי עדות >> זיתים מבושלים מרוקאים
 
זיתים מבושלים מרוקאים
 
ממטבחה של אימא נרקח את הזיתים המבושלים. אני אוהבת לבשל אותם עם קציצות אך אימא מכינה אותם כתוספת בנפרד ומגישה לצד אורז ומנת בשר צלי כתף.
 
מצרכים:
 
2 קופסאות זיתים מגולענים או במשקל 400-500 גרם
1 בצל גדול
פפריקה אדומה מתוקה מרוקאית
שמן זית
2 עגבניות קלופות וקצוצות דק
זיתים מרוקאים
 
אופן ההכנה:
 
במתכון הזה אימא נוהגת להרתיח את הזיתים בסיר גדול מלא במים ולהוציא את המרירות של הזית או טעם של זית מקופסא. לבשל במשך מספר דקות, לסנן ולחזור על התהליך שוב עם מים חדשים.
לחתוך בצל לרבעים ואז לקצוץ לאורך. לטגן את הבצל בשמן זית עד להזהבה. לבשל על להבה נמוכה כמעט עשרים דקות. להוסיף את העגבניות ולבשל עם הזיתים עוד רבע שעה ואז להכניס את הזיתים.
לאחר מכן להוסיף מעט פפריקה אדומה מתוקה ולבשל עד שנשאר מעט נוזל.
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...
תאריך ושעה
 



התחברות לחברים

להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


מדריך צרכנות

חדשות בריאות הציבור

 

כל הכתוב ו/או המתפרסם בבריאות הציבור הוא מידע בלבד, ואין לראות בו הוראות לטיפול עצמי, איבחון ו/או המלצה לטיפול זה או אחר ו/או נטילת חומר זה או אחר.כל ייעוץ וטיפול חייב להנתן בידי רופא ותחת פיקוחו.
 

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר 
מסחר אלגו מסחר רובטי  
אייטק
  ניהול תיקים  מסחר במטח  
 RSS  מפת אתר בריאות אינדקס תזונה תזונה בריאה  תזונה נכונה מתכונים מתכונים לקטנים מתכוני בריאות אינדקס אתרים דיאטה מתכון

דיאטה תוספי תזונה דיאטה  קישורים  מומלצים  אוכל בישול עוף סלט מרק בשר עוגות הריון החלקת שיער  רשימת רופאים
איתותים
מסחר בבורסה מסחר עצמאי בורסה
הורדת סרגל כלים בריאות הציבור
 

בריאות הציבור

 כל הזכויות שמורות לאתר בריאות הציבור 2009©